Wednesday, August 24, 2016

BRAIN EXERCISE

     man
1. ------------ 
    board 
 
 
 
 

 
  
Ans. = man overboard  

Okay, let's see if you've got the hang of it.
 
  

 


     
stand
2. ------------ 
        
 
 
 
 
 
 
 

Ans. = I understand 

 
  



OK . 
 
Got the drift ? 

 
  

Let's try a few now and see
 how you fare ?  
 


3. /r/e/a/d/i/n/g/ 

 
 
  


 


Ans. = reading between the lines 

 
  



4. 
  
        road          
  


Ans. = cross road 

 
  


Not having a good day now, are you ?

Redeem yourself.
 
  



5. cycle 
    cycle     cycle 
 
  


 


Ans. = tricycle 

 
  


Not easy to figure out ha! 

  



         
0
6. ------------ 
     M.D.      Ph.D. 
 
  



Ans. = two degrees below zero 

  


C'mon give it a little thought ! !
 
  



     

7. knee    light 
 
  

 


Ans. = neon light 
 
( knee - on - light ) 

 
  



U can prove u r smart by getting this one.

 
  



            
ground
8. 
     ---------------
feet feet feet feet feet feet 

 
 
 
  

 


Ans. = six feet underground 

  


Oh no, not again ! ! 

  



9. he's X himself 

 
  


 


Ans. = he's by himself 

  


Now u messing up big time. 

  



10. ecnalg 

 
  


 


Ans. = backward glance 

 
  


Not even close ! ! 

  



11. death ..... life 

 
  


 


Ans. = life after death 

 
  


Okay last chance . 


12. THINK 

 
  



 


Ans. = think big ! ! 

  



And the last one is real fun - - -
 
  



13. abababababababababababababababababababab... 

  


 


Ans. = long time no 'C'
 
TAKE CARE HAVE FUN!